VRAAG EEN LAADPAAL AAN
Wilt u weten hoe het werkt?

Hoe gaat een aanvraag van een openbare laadpaal in zijn werk en wat moet u allemaal weten voor u hiermee start? Wij leggen u graag het proces uit en informeren u daarnaast ook over de voorwaarden die er gesteld worden aan de aanvraag. Het bekijken van het filmpje is aan te raden! Wilt u direct een openbare laadpaal aanvragen, klik dan op deze link.

Waarom kiezen voor Openbaar Laden van Allego?

 • Levering en installatie van de laadpaal wordt gedaan door professionals; 
 • Bij Allego werken dé experts op het gebied van laadinfrastructuur;
 • Wij zijn dag en nacht bereikbaar bij storingen en lossen deze op; 
 • Er zijn geen initiële kosten voor het installeren van een openbare laadpaal;

Hier vindt u de locaties van gerealiseerde en geplande openbare laadpalen voor realisatie in Arnhem. U kunt via deze link direct navigeren naar een openbare laadpaal of oplaadpunt bij u in de buurt. Ook is het mogelijk een openbare laadpaal te kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Veelgestelde vragen

 • Connectietarief, wat is het?

  Het connectietarief is een tarief dat in gaat wanneer je e-auto  aan een oplaadpaal verbonden is zonder dat deze oplaadt. Dit tarief is van toepassing tussen 9.00 en 21.00u in het betaaldpakeren en parkeervergunningen gebied van gemeente Arnhem. De kosten hiervoor zijn €1,20 per uur. Dit connectietarief geldt vanaf 1 oktober 2015.

  Wil je er meer over lezen? bekijk dan de pagina connectietarief Arnhem

 • Hoe kom ik aan een oplaadpas?

  Een laadpas kunt u bij diverse partijen aanvragen. Deze kunt u simpel weg vinden via Google. Wanneer u de zoekwoorden "laadpas elektrische auto" invoert, levert dit vele aanbieders op. Wij zijn niet verbonden aan een specifieke laadpasaanbieder en kunnen hierin dan ook geen advies uitbrengen. Een goede, onafhankelijke laadpas vergelijker is www.laadpastop10.nl

 • Kan ik een oplaadpas bij elke laadpaal gebruiken?

  De meeste oplaadpassen zijn bruikbaar bij alle laadpalen in Nederland. Er zijn zelfs laadpassen die werken op meer dan 100.000 laadpalen in Europa. Kijk bij het aangaan van een abonnement altijd goed op welke palen de pas te gebruiken is en naar de kosten van de aanbieder. Een goede, onafhankelijke laadpasvergelijker is www.laadpastop10.nl

Recente ontwikkelingen

 • Ledastraat 33, Arnhem
  13-03-2019 Ledastraat 33 6846XS Arnhem
 • Sonsbeeksingel 133, Arnhem
  12-03-2019 Sonsbeeksingel 133 6822 BL Arnhem
 • Klingelbeekseweg 32, Arnhem
  04-03-2019 Klingelbeekseweg 32 6812 DH Arnhem