Audi A1 e-tron

De hybride kleine Audi

Audi A1 E Tron Charging 2 Ook Audi heeft zich gemengd in het geweld dat Hybride en  elekrische auto's het. Er zijn door Audi verschillende elektrische  auto's uitgebracht, waaronder ook de kleinste telg in de familie,  de Audi A1 e-tron.

 De auto rijdt op de kracht van alleen de elektromotor circa 50  km. Voor stadsritten is de Audi een zeer geschikte full hybride  auto. Door middel van de range extender, via concervatieve  brandstof, is het mogelijk nog 200 km te rijden voordat de Adi  aan een laadpaal aangesloten moet worden. Brandstof capaciteit is alleen om de elektromotor van de Audi A1 E-tron te ondersteunen, u rijdt dus altijd elektrisch. 

De Audi A1 is een 3-deurs auto met 4 zitplaatsen en heeft ruim 10 seconden nodig om van 0 naar 100 km per uur te komen. De krachtbron levert een vermogen van maximaal 102 pk en heeft een topsnelheid van circa 130 km/uur.

Bij gecombineerd gebruik van de motoren is het verbruik 1,9 l/100 km met een CO2 uitstoot van 45 g/km. Hiermee komt deze auto in aanmerking voor vrijstelling van wegenbelasting en BPM.

Audi A1 E Tron Electric Overview

Rijdt u een Audi A1 e-tron en heeft u geen mogelijkheid om een laadpaal op uw eigen terrein te plaatsen? Vraag dan een Openbare laadpaal in uw buurt aan via ons platvorm. Wij hebben inmiddels een aantal gemeenten aangesloten waar u zonder kosten een openbaar laadpunt kunt aanvragen bij u in de buurt. Kijk eerst welke gemeenten zijn aangesloten en vraag snel een laadpaal aan. 

Locaties van laadpalen in Nederland

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde laadpalen en de laadpalen die nog gepland staan voor realisatie in Nederland. 

Ook kunt u via deze link direct navigeren naar de laadpaal het dichtst bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Bekijk alle locaties van de laadpalen

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Met welke stekker kan ik laden?

U kunt laden met de zogenaamde type 2 stekker, ook wel de 'Mennekes stekker' genoemd. Type 2 betreft de standaardstekker die gekozen is, mode 3 het communicatieprotocol. De Type 2-stekker is zowel bruikbaar voor het laden met 230 als 400 Volt. Anders dan de huis-tuin-en-keukenstekker (schuko) is deze stekker bovendien geschikt voor het laden bij hogere vermogens en het mode 3-protocol.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag nadat ik een laadpaal aangevraagd heb?

Meer informatie over het aanvraagproces kunt u vinden op www.openbaarladen.nl/hoe-werkt-het. Ook kunt u de uitleg animatie bekijken op de homepage.