Audi A3 E-tron

Hybride sportback van Audi

Audi A3 E-tron voorkant

Naast de hybride Audi A1 e-tron heeft Audi ook bij de grotere broer de hybride modellen gevonden. De ruime en praktische A3 Sportback e-tron maakt dat ook de leaserijder met een gezin bij Audi terecht kan voor een hybride uitvoering.

Een aantal kernpunten die interessant zijn bij deze auto,

• Innovatieve plug-in hybride: hoge prestaties, minimaal verbruik
• 7% bijtelling in 2014 en 2015
• beproefde hybride technoloie bij de A1 en in de Le Mans series

In de vijfdeurs Audi A3 Sportback e-tron werkt een 1.4 TFSI met een vermogen van 110 kW/150 pk samen met een elektromotor die in de behuizing van de zestraps S tronic-transmissie is geïntegreerd. Het vermogen van de elektromotor is 75 kW/102 pk. Het systeemvermogen komt op 150 kW/204 pk en het systeemkoppel op 350 Nm.

Daarmee is de A3 Sportback e-tron goed voor pittige prestaties: de sprint van 0-100 km duurt 7,6 s en de topsnelheid bedraagt 222 km/h. Als alleen de elektromotor wordt gebruikt (fluisterstil en lokaal emissievrij), wordt de topsnelheid automatisch afgeregeld op 130 km/h.

 De Audi A3 E-tron heeft een leaseprijs (full operational lease) vanaf € 559,- per maand (exclusief BTW) is op basis van 20.000 km per jaar en een looptijd van 48 maanden. Deze bolide is er al vanaf € 39.700,- inclusief BTW en BPM.

Rijdt u een Audi A3 e-tron of bent u van plan er een aan te schaffen en heeft u geen mogelijkheid om een laadpaal op uw eigen terrein te plaatsen? Vraag dan een Openbare laadpaal in uw buurt aan via ons platvorm. Wij hebben inmiddels een aantal gemeenten aangesloten waar u zonder kosten een openbaar laadpunt kunt aanvragen bij u in de buurt. Kijk eerst welke gemeenten zijn aangesloten en vraag snel een oplaadpaal aan

2016-audi -a 3-sportback -e -tron -euro -spec -interior -photo -614678-s -1280x 782

Locaties van laadpalen in Nederland

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde laadpalen en de laadpalen die nog gepland staan voor realisatie in Nederland. 

Ook kunt u via deze link direct navigeren naar de laadpaal het dichtst bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Bekijk alle locaties van de laadpalen

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

Voor u als aanvrager zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door ons als Allego.

Heb ik nog inspraak in de exacte locatie waar de laadpaal komt te staan?

Wij doen ons best de optimale locatie voor de laadpaal te bepalen, zoveel als mogelijk rekening houdend met de locatie van de aanvrager. Wel is het zo dat het gaat om een laadpaal in de openbare ruimte, dus zal de locatie afhangen van de optimale invulling van deze openbare ruimte en de beleidsregels van uw gemeente.