Chevrolet Volt

eenvoudig en gratis een oplaadpunt aanvragen

Chevrolet _Volt _Openbaarladen _opdewegDe Chevrolet Volt is een hybride auto waarbij de elektromotor na 100km wordt opgeladen door een benzinemotor. De Volt is sinds december 2010 op de markt in de VS en is identiek aan de Opel Ampera. het is een elektrisch aangedreven sedan gebaseerd op het Voltec systeem en heeft een bijzonder laag benzineverbruik

De Chevrolet Volt is een elektrisch aangedreven auto voorzien van een elektromotor die gevoed wordt uit een accu, of uit een generator die wordt aangedreven door een 1,4 liter benzinemotor met 86pk zonder mechanische verbinding met de wielen. De accu's worden opgeladen door een 220V-aansluiting op het elektriciteitsnet maar ook door de in de auto aanwezige elektromotor. De benzinemotor wordt bijgeschakeld na 65 km maar ook als de snelheid boven de 110km/u komt. 

Rijdt u ook een Chevrolet Volt of bent u zich aan het oriënteren op deze auto, dan heeft u vast en zeker vragen rondom het opladen van de auto. Via onze website kunt u eenvoudig en gratis een openbare laadpaal in uw buurt aanvragen. Wij hebben inmiddels een aantal gemeenten aangesloten waar u zonder kosten een openbaar laadpunt kunt aanvragen bij u in de buurt. Kijk eerst welke gemeenten zijn aangesloten en vraag snel een oplaadpaal aan

 Chevrolet _Volt _Openbaarladen

 

Locaties van laadpalen in Nederland

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde laadpalen en de laadpalen die nog gepland staan voor realisatie in Nederland. 

Ook kunt u via deze link direct navigeren naar de laadpaal het dichtst bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Bekijk alle locaties van de laadpalen

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

Voor u als aanvrager zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door ons als Allego.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag nadat ik een laadpaal aangevraagd heb?

Meer informatie over het aanvraagproces kunt u vinden op www.openbaarladen.nl/hoe-werkt-het. Ook kunt u de uitleg animatie bekijken op de homepage.

Hoe snel kan ik laden bij de laadpalen?

Het minimum laadvermogen van de laadpaal is 3,7kW. Afhankelijk van hoe snel uw auto kan laden, hoe vol uw accu nog is en de keuze die u hierin eventueel zelf maakt kan dit oplopen tot 17kW.