Fisker Karma

eenvoudig opladen

Fisker KarmaDe fisker Karma is een eigentijds auto met een design dat past bij een exclusieve auto. Het is mogelijk ongeveer 70 kilometer ver elektrisch en emissieloos te rijden met de Fisker Karma. Volgens de officiële, weliswaar tamelijk korte cyclus verbruikt de Karma slechts 2,1 l/100 km bij een emissie van 51 g/km. Uniek, zeker gezien het feit dat de Karma zich zodra de behoefte ontstaat na een seconde ontpopt tot een verdienstelijke sportwagen.

Een vermogen van 403 pk en maximumkoppel van 1.330 Nm is immers serieus veel. Zoveel zelfs dat Fisker de trekkracht er geleidelijk laat inkomen om te voorkomen dat de aandrijflijn wordt gesloopt. Dankzij het gewicht van 2,4 ton, gaat de Karma 6,3 seconden naar de 100 km/h accelereert en heeft hij slechts een top heeft van 200 km/h. Eenmaal in beweging en de elektromotoren volledig operationeel, dan heeft het driekwart van het rijdende wagenpark het nakijken; op tussenacceleraties is de Karma zeer snel. 

Interieur Fisker Karma

Rijdt u ook een Fisker Karma of bent u zich aan het oriënteren op deze auto, dan heeft u vast en zeker vragen rondom het opladen van de auto. Via onze website kunt u eenvoudig en gratis een openbare laadpaal in uw buurt aanvragen. Wij hebben een aantal gemeenten aangesloten waar u zonder kosten een openbaar laadpunt kunt aanvragen bij u in de buurt. Kijk eerst welke gemeenten zijn aangesloten en vraag snel een laadpaal aan

Locaties van laadpalen in Nederland

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde laadpalen en de laadpalen die nog gepland staan voor realisatie in Nederland. 

Ook kunt u via deze link direct navigeren naar de laadpaal het dichtst bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Bekijk alle locaties van de laadpalen

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

Voor u als aanvrager zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door ons als Allego.

Wat zijn de voorwaarden?

Per gemeente kunnen er afzonderlijke aanvraagvoorwaarden gelden. Kijk op de specifieke pagina van uw gemeente om te zien welke voorwaarden er voor uw gemeente gelden. 

Heb ik nog inspraak in de exacte locatie waar de laadpaal komt te staan?

Wij doen ons best de optimale locatie voor de laadpaal te bepalen, zoveel als mogelijk rekening houdend met de locatie van de aanvrager. Wel is het zo dat het gaat om een laadpaal in de openbare ruimte, dus zal de locatie afhangen van de optimale invulling van deze openbare ruimte en de beleidsregels van uw gemeente.