Interesse als gemeente

ook in uw gemeente oplaadpalen?

In Nederland worden steeds meer laadpalen aangeboden door bedrijven en gemeenten. Deze laadpalen staan verspreid in Nederland, maar er is nog geen volledige dekkingsgraad. Daarom is Allego in 2013 gestart met Openbaarladen.nl. Via openbaarladen.nl kunnen inwoners van een gemeente op een zeer eenvoudige wijze een oplaadpaal voor hun elektrische auto aanvragen bij hun in de buurt. Wij nemen het meeste werk van de gemeenten met wie wij samenwerken uit handen. Daardoor kunnen de gemeenten zich focussen op kerntaken zoals vergunningverlening en het inrichten van het parkeervak met een laadpunt voor de plug-in hybride auto.

De regie blijft bij de gemeente, wij zorgen ervoor dat alle partijen een zorgeloze ervaring hebben als het gaat om het aanvraagproces voor een oplaadpunt en de uiteindelijke realisatie en beheer.

Op onze website komt u makkelijk met ons in contact, wij maken natuurlijk ook graag een afspraak met u. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw gemeente, bel met +31 (0)88-750 03 00. Wilt u als berijder direct een laadpaal aanvragen, kijk dan of uw gemeente is aangesloten bij Allego. 

  

Allego

Aanvraagformulier gemeente

Bent u medewerker bij een gemeente en heeft u interesse in de diensten van Allego neem dan vrijblijvend contact met ons op...

Gegevens 

 
 
 

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Wat zijn de voorwaarden?

Per gemeente kunnen er afzonderlijke aanvraagvoorwaarden gelden. Kijk op de specifieke pagina van uw gemeente om te zien welke voorwaarden er voor uw gemeente gelden. 

Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

Voor u als aanvrager zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door ons als Allego.