Hoe werkt het

aanvragen van de speciale MRA-e laadpas?
1 U bekijkt de online adviestool
U bekijkt de online adviestool

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze laadpalen is een MRA-e laadpas al snel voordelig. Of dat voor u als e-rijder ook het geval is hang af van uw persoonlijke situatie. Via de eenvoudige online adviestool kunt u zien of een MRA-laadabonnement voor u geschikt is.

2 U vraagt de MRA-e laadpas aan
U vraagt de MRA-e laadpas aan

Via de website van onze service-partner BlueCorner doet u een aanvraag voor de MRA-e laadpas. U vult daarvoor het aanvraagformulier in met de benodigde informatie en gaat akkoord met de voorwaarden. BlueCorner neemt uw aanvraag in behandeling en u ontvangt hiervan een bevestiging van BlueCorner.

3 U kunt de laadpas gebruiken
U kunt de laadpas gebruiken

Vervolgens ontvangt u een welkomstpakket van Bluecorner met de speciale MRA-e laadpas. U kunt de laadpas na registratie direct gebruiken bij de verschillende openbare laadpalen. Bij de MRA-e laadpalen van Allego betaalt u daarvoor het laagste laaddiensttarief. U profiteert dus direct van de voordelen van de MRA-e laadpas.

Veelgestelde vragen

over openbare laadpalen

Werkt de MRA-e laadpas ook buiten het MRA gebied?

Ja, de laadpas is aangesloten bij het CIR waarmee deze werkt bij alle laadpaaloperators die hierop zijn aangesloten en waarmee Bluecorner een contract heeft.

Waarom heb ik een MRA-e laadpas nodig?

De verlaagde laaddienstprijs geldt alleen in combinatie met een MRA-e abonnement en de daarbij bijbehorende MRA-e laadpas. Dit MRA-e abonnement wordt uitgegeven door Mobility Service Provider Blue Corner, zij doen dan ook de verrekening van de laadsessies met de MRA laadpas. Uiteraard kunt u ook met alle andere laadpassen laden op de MRA-e laadpalen. In dat geval krijgt uw laaddienstverlener (via energieleverancier Vandebron) een tarief doorberekend van €0,32 per kWh (incl. BTW).

Of een MRA-e abonnement voor u inderdaad voordeliger is hangt af van uw specifieke situatie (hoe vaak en hoeveel u gebruik maakt van de MRA-e laadpalen geplaatst door Allego).

Wilt u weten of het MRA-e laadabonnement in uw situatie voordeliger is, maak dan gebruik van onze online keuzehulp.

Wie biedt de laadpas aan?

De MRA-e laadpassen worden aangeboden door onze partner Bluecorner.

Kan ik een laadpas aanvragen als ik buiten het MRA-e gebied woon?

Ja, dat is geen enkel probleem. Alle e-rijders kunnen een MRA-e laadpas aanvragen. Of dit voor u voordelig is, hang af hoe vaak en hoeveel u gebruik maakt van onze MRA-e laadpalen

Waar kan ik een MRA-e laadpas aanvragen?

Het aanvragen van de speciale MRA-e laadpas kan eenvoudig bij onze service-partner BlueCorner, vul daarvoor het aanvraagformulier in.