Over Allego

en de organisatie Openbaar Laden

 

Openbaar laden is een onderdeel van Allego. Allego ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurders van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare en slimme laadmogelijkheid.

We hebben de ambitie laadlocaties door heel Europa te creëren, zodat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden. Eenvoudig en betaalbaar. Hierbij zijn de wensen van e-rijders en andere eindgebruikers de basis van onze laadoplossingen.

In de Metropoolregio Amsterdam Elektrisch (MRA-E) heeft Allego de aanbesteding gewonnen om 200 nieuwe laadpalen te plaatsen. Deze zullen voor het einde van 2015 gerealiseerd worden. Bovendien zullen we ook het beheer en services op de laadpalen verzorgen. Op die manier kunnen we altijd de laadpalen en onverwachte storingen monitoren. Tijdens dit hele traject werken we nauw samenwerken met de betrokken gemeenten en de MRA.

Allego is specialist:

  • Levering en installatie van de laadpalen die wordt gedaan door professionals; 
  • Bij Allego werken dé experts op het gebied van laadinfrastructuur;
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar bij storingen aan de laadpalen en lossen deze op; 
  • Er zijn geen initiële kosten voor het installeren van een laadpaal;
  • inzicht geven in kosten en voordelen, zoals bijvoorbeeld de online keuzehulp voor laadpassen;

We bieden onze services in zowel Nederland, België als Duitsland aan, maar denken graag na over de Europese toekomst van mobiliteit waar open standaarden en protocollen, interoperabiliteit en betaalbaarheid van essentieel belang zijn voor het vervullen van moderne mobiliteitsbehoeften.

Voor meer informatie over ons ga naar de website  www.allego.eu

 

Allego

Stuur ons een bericht

Wilt u iets vragen of wilt u op de hoogte gehouden worden van het laadpas-aanvraagproces?
Stuur ons dan een bericht!