VRAAG EEN LAADPAAL AAN
Wilt u weten hoe het werkt?

Hoe gaat de aanvraag van een openbare laadpaal in Papendrecht zijn werk en wat moet u allemaal weten voor u hiermee start? We leggen u graag het proces uit en informeren u ook over de voorwaarden die er gesteld worden aan de aanvraag. Het bekijken van het filmpje is aan te raden! Wilt u direct een openbare laadpaal aanvragen, klik dan op deze link.

Waarom kiezen voor Openbaar Laden van Allego?

 • Levering en installatie van de laadpaal wordt gedaan door professionals; 
 • Bij Allego werken dé experts op het gebied van laadinfrastructuur;
 • Wij zijn dag en nacht bereikbaar bij storingen en lossen deze op; 
 • Er zijn geen initiële kosten voor het installeren van een openbare laadpaal;

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde en geplande oplaadpalen en oplaadpunten voor realisatie in de gemeente. Ook kunt u via deze link direct navigeren naar een laadpaal bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Veelgestelde vragen

 • Welke laadpassen kunnen er op jullie laadpalen laden?

  Het is mogelijk om te laden op onze oplaadpalen met de laadpassen van providers die zijn aangesloten bij E-Violin*. Wij zijn dus niet verbonden aan een specifieke laadpasaanbieder en kunnen hierin geen advies uitbrengen voor welke partij u zou moeten kiezen.

  *Het kan voorkomen dat niet alle namen van laadpas-aanbieders getoond worden op de website van E-Violin. Zij kunnen handelen onder het lidmaatschap van een andere provider. Ons advies is dan ook om ook bij uw provider na te vragen op welke laadpalen zij hun service aanbieden.

 • Hoe kom ik aan een oplaadpas?

  Een laadpas kunt u bij diverse partijen aanvragen. Deze kunt u simpel weg vinden via Google. Wanneer u de zoekwoorden "laadpas elektrische auto" gebruikt, levert dit vele aanbieders op. Wij zijn niet verbonden aan een specifieke laadpasaanbieder en kunnen hierin dan ook geen advies uitbrengen. 

 • Kan ik een oplaadpas bij elke laadpaal gebruiken?

  De meeste oplaadpassen zijn bruikbaar bij alle laadpalen in Nederland. Er zijn zelfs laadpassen die werken op laadpalen in België en/of Duitsland. Kijk bij het aangaan van een abonnement dus wel altijd goed of de pas ook daadwerkelijk bij alle laadpalen te gebruiken is waar u verwacht te komen.

Recente ontwikkelingen

 • Grondel 10, Papendrecht
  09-03-2018 Grondel 10 3356 EK Papendrecht
 • Walmolen 80, Papendrecht
  10-11-2017 Walmolen 80 3352 AP Papendrecht
 • Wiardi Beckmanstraat 69, Papendrecht
  03-11-2017 Wiardi Beckmanstraat 69 3354 VL Papendrecht