VRAAG EEN LAADPAAL AAN
Wilt u weten hoe het werkt?

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk en wat moet u allemaal weten voor u hiermee start? Wij leggen u graag het proces uit en informeren u daarnaast ook over de voorwaarden die er gesteld worden aan de aanvraag. Het bekijken van dit filmpje is aan te raden! Direct een laadpaal aanvragen kan hier!

Waarom kiezen voor Openbaar Laden?

 • Levering en installatie wordt gedaan door professionals; 
 • Bij Allego werken dé experts op het gebied van laadinfrastructuur;
 • We zijn dag en nacht bereikbaar bij storingen en lossen deze op; 
 • Er zijn geen initiële kosten voor het installeren van een laadpaal;

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde en geplande laadpalen en laadpunten in Ten Boer. Klik hier om naar de kaart pagina te gaan voor een overzicht van onze oplaadpunten in de gemeente Ten Boer.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een oplaadpas bij elke laadpaal gebruiken?

  De meeste oplaadpassen zijn bruikbaar bij alle laadpalen in Nederland. Er zijn zelfs laadpassen die werken op laadpalen in Belgie en/of Duitsland. Kijk bij het aangaan van een abonnement dus wel altijd goed of de pas ook daadwerkelijk bij alle laadpalen te gebruiken is waar u verwacht te komen.

 • Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

  Voor u als rijder van een elektrische auto zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door Allego. Lees meer over het aanvraagproces.

 • Welke laadpassen kunnen er op jullie laadpalen laden?

  Het is mogelijk om te laden op onze oplaadpalen met de laadpassen van providers die zijn aangesloten bij E-Violin*. Wij zijn dus niet verbonden aan een specifieke laadpasaanbieder en kunnen hierin geen advies uitbrengen voor welke partij u zou moeten kiezen.

  *Het kan voorkomen dat niet alle namen van laadpas-aanbieders getoond worden op de website van E-Violin. Zij kunnen handelen onder het lidmaatschap van een andere provider. Ons advies is dan ook om ook bij uw provider na te vragen op welke laadpalen zij hun service aanbieden.

Recente ontwikkelingen

 • Hier een laadpaal in uw buurt? ,
  Hier een laadpaal in uw buurt?