Volkswagen Golf GTE

eenvoudig en gratis een oplaadpunt aanvragen

Volkswagen GTEOp deze pagina lees je hoe je eenvoudig een openbare laadpaal in jouw buurt voor een Volkswagen GTE kunt aanvragen. Les meer informatie over deze schitterende auto, wil je direct de laadpaal aanvragen, kijk dan of je gemeente is aangesloten.

De nieuwe Volkswagen GTE is geïntroduceerd en het is een bijzondere bolide. Elektrsich rijden met het gevoel en karakter van de oer oude VW GTI. Een plug-inhybride die is voorzien van een 1.4 TSI van 150 pk en een elektromotor van 102 pk, goed voor een gecombineerd vermogen van 204 pk. Dankzij een extreem lage uitstoot van 35 g/km (verbruik 1,5 l/100 km) komt de GTE in aanmerkeing voor 7 % bijtelling.  

De standaarduitrusting van de GTE bevat onder andere full-led koplampen met led-dagrijverlichting, led-achterlichten, parkeersensoren voor en achter, Radio Composition Media met cd-speler en acht luidsprekers, automatische airco, cruise control, een touch screen van 14,7 cm, sportstoelen, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, vermoeidheidsherkenning, bumpers en buitenspiegels in carrosseriekleur, XDS elektronisch sperdifferentieel en 16-inch Astana-lichtmetaal.

Volkswagen GTE Charging Heeft u een VW GTE besteld of bent u van plan een GTE te bestellen en heef u nog geen idee hoe u de elektrische auto gaat opladen?

 Vraag dan een openbare laadpaal in uw buurt aan via ons  platvorm. Wij hebben een aantal gemeenten aangesloten waar u zonder kosten een openbaar laadpunt kunt aanvragen. Kijk eerst welke gemeenten zijn  aangesloten en vraag snel een laadpaal aan

Locaties van laadpalen in Nederland

Hier vindt u de locaties van reeds gerealiseerde laadpalen en de laadpalen die nog gepland staan voor realisatie in Nederland. 

Ook kunt u via deze link direct navigeren naar de laadpaal het dichtst bij u in de buurt of een laadpaal kiezen waar u naartoe wilt rijden.

Bekijk alle locaties van de laadpalen

Veelgestelde vragen over oplaadpalen

en oplaadpunten voor elektrische auto's

Wat kost het plaatsen van de laadpaal / het laadpunt?

Voor u als aanvrager zijn er geen initiële kosten voor het laten plaatsen van de laadpaal of van het laadpunt. De investering wordt gedaan door ons als Allego.

Heb ik nog inspraak in de exacte locatie waar de laadpaal komt te staan?

Wij doen ons best de optimale locatie voor de laadpaal te bepalen, zoveel als mogelijk rekening houdend met de locatie van de aanvrager. Wel is het zo dat het gaat om een laadpaal in de openbare ruimte, dus zal de locatie afhangen van de optimale invulling van deze openbare ruimte en de beleidsregels van uw gemeente.

Hoe snel kan ik laden bij de laadpalen?

Het minimum laadvermogen van de laadpaal is 3,7kW. Afhankelijk van hoe snel uw auto kan laden, hoe vol uw accu nog is en de keuze die u hierin eventueel zelf maakt kan dit oplopen tot 17kW.